Roon Bike Travel

Arrangement ManxGP/Classic TT 2018

Roon Bike Travel biedt campingarrangementen op 2 speciaal door ons geselecteerde campings op het Isle of Man. Dit kan met je eigen tent of met onze ingerichte huurtenten.

  • De Cronk Aashen Farm campsite is op 200 meter afstand gelegen van de baan (Mountain Course), vlakbij het plaatsje Kirk Michael. Het is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is, zodat je ook aan je nachtrust toekomt.
  • De Glenlough campsite is ook pal aan de baan gelegen maar dan vlakbij Douglas. Deze camping heeft frequente bus en taxi verbindingen naar de hoofdstad.

Bagageservice:

Op de motor naar de Isle of Man ManxGP! Op ingenieuze wijze de motor volbeladen met 1 of 2 slaapzakken, slaapmatjes en een lichtgewicht tentje en gaspitje. En niet te vergeten die grote bagagerol met kleding. Avontuurlijk? Zeker weten, maar comfortabel is het niet. Het kan ook anders! Met onze bagageservice zijn er geen belemmeringen meer als motorrijder om je kampeeruitrusting mee te nemen. Wij kunnen tent, slaapzakken, luchtbedden, campingstoelen en handbagage enz... voor je vervoeren.

Ingerichte huurtenten:

Vanaf 2013 bieden wij ook de mogelijkheid om een ingerichte tent te huren. Er is een keuze uit een 2 of 3 persoons tent welke opgezet voor je klaar staat. Het betreft ruime kwaliteitstenten zoals Basecamp of Active Leisure waarin je rechtop kan staan. Tenten worden alleen verhuurd op de Cronk Aashen Farm campsite. Kijk voor de inventarislijst en verdere info op de pagina Pagina huurtenten.

Begeleiding

Wij van Roon Bike Travel verblijven gedurende de gehele Classic TT/ManxGP periode met 2 personen op de Cronk Aashen Farm campsite ter ondersteuning waar nodig. Verder kunnen wij je voorzien van vele tips en wetenswaardigheden m.b.t. de Classic TT/ManxGP races en het festival. Via regelmatige briefings houden we jullie op de hoogte van de mooiste plekken om langs de baan de races of trainingen te gaan bekijken.

Vraag ook naar de mogelijkheden van een campingarrangement i.c.m. vliegtickets.

Ook met de auto, camper of caravan kan je op de camping terecht. Deze plaatsen zijn echter beperkt, dus boek op tijd!


Meld je vrijblijvend aan: Vrijblijvend info aanvragen

Info aanvragen TT Isle of Man, ManxGP of Classic TT.

TT Isle of Man shop


Vind ons op facebook
Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.    Algemene voorwaarden