Roon Bike TravelSponsorprogramma

Roon Bike Travel sponsort met trots sinds 2014 OW cup coureur Nick Vlaar.

Nick Vlaar.

Nick Vlaar website.

Voor het seizoen 2017 start Nick in de NK Supercup 600 met een Yamaha R6 van Edwin Ott.

Nick Vlaar:

Afgelopen seizoen was niet het seizoen zoals we gepland hadden. In dit seizoen hebben wij veel tegenslagen gehad waaronder de grootste, mijn sleutelbeenbreuk. Ook merkte wij dat ik op hetzelfde niveau als vorig jaar bleef hangen, op de Suzuki.

Na 3 jaar in het NIWA racing team gereden te hebben, zijn wij met het aanbod van Racingteam Edwin Ott motoren akkoord gegaan en hebben deze met beide handen aangenomen. Racingteam Edwin Ott motoren stelt voor volgend jaar de nieuwe Yamaha R6 2017 ter beschikking. Met deze motor komen wij in dezelfde klasse als vorig jaar uit, het NK supercup 600 kampioenschap.

Nieuwe team

Mijn team maten in dit nieuwe team zijn Eric Ott en Rob Juwett. Eric Ott is in 2014 kampioen geworden in de supercup 600 en komt ook volgend seizoen weer uit in deze klasse. Met al deze race ervaring van Eric denk ik dat ik heel veel van hem kan leren.

Met Vriendelijke Groet,
Nick Vlaar


Sjakie Spektakel, Jochem van den Hoek.

We hebben Jochem leren kennen als een zeer gedreven en getalenteerde Road Racer. Naast de Europese IRRC serie, waar hij deel uitmaakte van het Achterhoekse Performance Racing Team, nam Jochem ook met dit team deel aan de fameuze North West 200 en de UlsterGP, in 2016 en in 2017.

Maar, als zovelen coureurs, sprak de 61 km lange Mountain Course van het Isle of Man Jochem het meest tot de verbeelding. In 2016 kwam zijn droom uit en voor de eerste keer had hij een start tijdens de TT races op het Isle of Man, samen met het Performance Racing Team. Het was een debuut jaar om in te lijsten, iedere dag mooi weer en zeer veel rijtijd. Mooie resultaten en vooral, heel veel geleerd.

In 2017 kreeg Jochem een overeenstemming met het op het Isle of Man gevestigde en alom gerespecteerde TC Racing om de Isle of Man TT nogmaals te rijden. De 28-jarige coureur uit werkendam kreeg de kans om met een Honda CBR1000RR Fireblade van start te gaan. Jochem was ingeschreven voor de RST Superbike–, Royal London 360 Quantum Superstock– en Pokerstars Senior wedstrijden met de stock Fireblade. Ondanks wisselende weersomstandigheden verliepen de trainingen naar wens. De eerste superbike wedstrijd verliep zelf boven verwachting, met een 27ste plaats behaalde hij het beste resultaat ooit behaald door een Nederlandse coureur tijdens de Isle of Man TT.

Jochem had tijdens onze infomeetings met veel van onze klanten kennisgemaakt. Onze verslagenheid en die van onze klanten was dan ook groot toen het nieuws ons op woensdag 7 juni bereikte dat hij tijdens de eerste ronde van de Superstock wedstijd ter hoogte van de 11th milestone dodelijk was verongelukt.

Wij hebben Jochem 2 jaar lang, van 2016 t/m 2017 gesponsord.
Jochem is gestorven terwijl hij zijn droom aan het leven was.
We willen familie en vrienden veel sterkte wensen met dit verlies.


Info aanvragen TT Isle of Man, ManxGP of Classic TT.

TT Isle of Man shop


Vind ons op facebook
Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.    Algemene voorwaarden


Info aanvragen
Isle of Man
Overige Road Races
Beursinfo
Contact
Links
Isle of Man TT 2019
Arrangement Isle of Man TT 2019
Tijdschema Isle of Man TT 2019
Prijzen Isle of Man TT 2019
Classic TT Isle of Man
Arrangement Classic TT
Schema Classic TT 2018
Prijzen Classic TT 2018
ManxGP Isle of Man
Arrangement ManxGP
Tijd schema ManxGP 2018
Prijzen ManxGP 2018
Isle of Man
Huurtenten
Huurtenten Classic TT/ManxGP
Sponsor programma
Bagageservice
Bagageservice Classic TT/ManxGP