06-22509694
Arrangement Classic TT - Ballacraine

 Classic TT / ManxGP arrangement

 

Classic TT Isle of Man ManxGP Isle of Man
Campingarrangementen Classic TT en ManxGP 2022

Roon Bike Travel biedt Campingarrangementen Classic TT aan op 3 speciaal door ons geselecteerde campings op het Isle of Man. Dit kan met je eigen tent of met onze ingerichte huurtenten.

  • De Glenlough campsite is pal aan de baan gelegen vlakbij Douglas. Deze camping heeft frequente bus en taxi verbindingen naar Douglas waar zich ook start/finish en het paddock terrein bevinden. Perfect voor degenen die vaak naar de hoofdstad willen om van de festiviteiten te genieten en de pubs te bezoeken. Pub en supermarkt in Union Mills op 1,5KM loopafstand.
  • De Cronk Aashen Farm campsite is op 200 meter afstand gelegen van het circuit (Mountain Course), vlakbij het plaatsje Kirk Michael. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Het is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is, zodat je ook aan je nachtrust toekomt. Pub en kleine supermarkt in Kirk Michael op 3KM loopafstand. Er is een keuken voor gemeenschappelijk gebruik.
  • De Ballamoar Campsite Is gelegen in Ballaugh Bridge, ongeveer 300 meter van de baan. Ballaugh Bridge is 1 van de meest bekende plekken om de races te bekijken. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Ook de Ballamoar Campsite is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is voor een goede nachtrust. Pub en supermarkt in Ballaugh Bridge op 300 meter loopafstand
Ingerichte huurtenten:

Vanaf 2013 bieden wij ook de mogelijkheid om een ingerichte tent te huren. Er is een keuze uit een 2 of 3 persoons tent welke opgezet voor je klaar staat. Het betreffen ruime kwaliteitstenten zoals Robens, Basecamp of Active Leisure waarin je rechtop kan staan. Tijdens de Classic TT en manxGP worden tenten verhuurd op de Glenlough en de Ballamoar Campsite. Kijk voor de inventarislijst en verdere info op de pagina Pagina huurtenten.

Begeleiding

Wij van Roon Bike Travel verblijven gedurende de gehele Classic TT periode met 2 personen op de Ballamoar campsite ter ondersteuning waar nodig. Verder kunnen wij je voorzien van vele tips en wetenswaardigheden m.b.t. de Classic TT races en het festival. Via regelmatige briefings houden we jullie op de hoogte van de mooiste plekken om langs de baan de races of trainingen te gaan bekijken.

Een boeking met auto, camper of bestelbus is ook mogelijk. Deze plaatsen zijn echter beperkt, dus boek op tijd!

Trainingen, races en activiteiten Classic TT/ManxGP 2022

Op onderstaand voorlopig schema tref je de races, trainingen en andere festiviteiten aan, die tot nu toe gepland zijn.
Het schema is onder voorbehoud en kan door de organisatie nog veranderd worden.

Datum Evenement
22 augustus maandag Training Classic TT/ManxGP van 18:00 tot 21:00
23 augustus dinsdag Training Classic TT/ManxGP van 18:00 tot 21:00
24 augustus woensdag Training Classic TT/ManxGP van 18:00 tot 21:00
25 augustus donderdag Training Classic TT/ManxGP van 18:00 tot 21:00
26 augustus vrijdag Training Classic TT/ManxGP van 18:00 tot 21:00
Classic TT paddock carnival
27 augustus zaterdag Senior Classic TT 500cc
Parade lap
Lightweight Classic TT 250cc 2T
28 augustus zondag VMCC Festival of Jurby
TT heroes diner
29 augustus maandag Junior Classic TT 350cc
Lap of Hounour
Classic TT superbike race
ManxGP newcomers race
30 augustus dinsdag Rustdag/andere evenementen
31 augustus woensdag Junior ManxGP
Supertwin ManxGP(lightweight)
1 september donderdag Rustdag/andere evenementen
2 september vrijdag Supertwin(lightweight)
Senior ManxGP