06-22509694
Arrangement Classic TT - Ballacraine

 Classic TT / ManxGP arrangement

 

Classic TT Isle of Man ManxGP Isle of Man
Campingarrangementen Classic TT en ManxGP 2022

Roon Bike Travel biedt Campingarrangementen Classic TT aan op 3 speciaal door ons geselecteerde campings op het Isle of Man. Dit kan met je eigen tent of met onze ingerichte huurtenten.

  • De Glenlough campsite is pal aan de baan gelegen vlakbij Douglas. Deze camping heeft frequente bus en taxi verbindingen naar Douglas waar zich ook start/finish en het paddock terrein bevinden. Perfect voor degenen die vaak naar de hoofdstad willen om van de festiviteiten te genieten en de pubs te bezoeken. Pub en supermarkt in Union Mills op 1,5KM loopafstand.
  • De Cronk Aashen Farm campsite is op 200 meter afstand gelegen van het circuit (Mountain Course), vlakbij het plaatsje Kirk Michael. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Het is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is, zodat je ook aan je nachtrust toekomt. Pub en kleine supermarkt in Kirk Michael op 3KM loopafstand. Er is een keuken voor gemeenschappelijk gebruik.
  • De Ballamoar Campsite Is gelegen in Ballaugh Bridge, ongeveer 300 meter van de baan. Ballaugh Bridge is 1 van de meest bekende plekken om de races te bekijken. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Ook de Ballamoar Campsite is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is voor een goede nachtrust. Pub en supermarkt in Ballaugh Bridge op 300 meter loopafstand
Ingerichte huurtenten:

Vanaf 2013 bieden wij ook de mogelijkheid om een ingerichte tent te huren. Er is een keuze uit een 2 of 3 persoons tent welke opgezet voor je klaar staat. Het betreffen ruime kwaliteitstenten zoals Robens, Basecamp of Active Leisure waarin je rechtop kan staan. Tijdens de Classic TT en manxGP worden tenten verhuurd op de Glenlough en de Ballamoar Campsite. Kijk voor de inventarislijst en verdere info op de pagina Pagina huurtenten.

Begeleiding

Wij van Roon Bike Travel verblijven gedurende de gehele Classic TT periode met 2 personen op de Ballamoar campsite ter ondersteuning waar nodig. Verder kunnen wij je voorzien van vele tips en wetenswaardigheden m.b.t. de Classic TT races en het festival. Via regelmatige briefings houden we jullie op de hoogte van de mooiste plekken om langs de baan de races of trainingen te gaan bekijken.

Een boeking met auto, camper of bestelbus is ook mogelijk. Deze plaatsen zijn echter beperkt, dus boek op tijd!

Trainingen, races en activiteiten ManxGP 2022

Op onderstaand voorlopig schema tref je de races, trainingen en andere festiviteiten aan, die tot nu toe gepland zijn.
Het onderstaand schema is aangepast per 17-1-2022 en wordt nog aangevuld zodra er meer bekend wordt.

Datum Evenement
21 augustus zondag Middag trainingen
22 augustus maandag Avond training ManxGP 
23 augustus dinsdag Avond training ManxGP 
24 augustus woensdag Avond training ManxGP 
25 augustus donderdag Avond training ManxGP 
26 augustus vrijdag

Ochtend trainingen
Middag race 1

27 augustus zaterdag Ochtend race 2
Middag race 3
28 augustus zondag VMCC Festival of Jurby
29 augustus maandag Ochtend race 4
Middag race 5