Roon Bike TravelSponsorprogramma

TC Racing

Met trots kunnen we melden dat we voor het seizoen 2019 het TC Racingteam opnieuw sponsoren. Het TC Racing team heeft zijn basis op het Isle of Man en zal deelnemen aan de TT 2019, de Classic TT 2019 en de ManxGP 2019. Ex Isle of Man coureur en teameigenaar Mick Charnock runt al jaren het al om gerespecteerde racingteam.

TC Racing

Het TC Racingteam heeft meerdere rijders bij de start van hun loopbaan in hun team gehad, te weten de Australisch TT helden Cameron Donald en David Johnson.

Voor de TT 2019 komt Oostenrijkse coureur Julian Trummer aan de start in de Supersport, Superstock en Superbike klasse.

We kijken al reikhalzend uit naar de komende 2019 editie van de Isle of man TT.
Nick Vlaar.

Nick Vlaar website.

Voor het seizoen 2019 start Nick wederom in de NK Supercup 600 met een Yamaha R6 van Edwin Ott. In 2018 heeft Nick een verdienstelijke 5de plaats behaald. Nu Nick voor het 3de jaar uitkomt voor het team van Edwin Ott motoren op een R6, behoort een plek in de top 5 zeker tot de mogelijkheden.

Laat het komende OW cup seizoen maar komen!

Nick Vlaar:
Met Vriendelijke Groet,
Nick Vlaar


Sjakie Spektakel, Jochem van den Hoek.

We hebben Jochem leren kennen als een zeer gedreven en getalenteerde Road Racer. Naast de Europese IRRC serie, waar hij deel uitmaakte van het Achterhoekse Performance Racing Team, nam Jochem ook met dit team deel aan de fameuze North West 200 en de UlsterGP, in 2016 en in 2017.

Maar, als zovelen coureurs, sprak de 61 km lange Mountain Course van het Isle of Man Jochem het meest tot de verbeelding. In 2016 kwam zijn droom uit en voor de eerste keer had hij een start tijdens de TT races op het Isle of Man, samen met het Performance Racing Team. Het was een debuut jaar om in te lijsten, iedere dag mooi weer en zeer veel rijtijd. Mooie resultaten en vooral, heel veel geleerd.

In 2017 kreeg Jochem een overeenstemming met het op het Isle of Man gevestigde en alom gerespecteerde TC Racing om de Isle of Man TT nogmaals te rijden. De 28-jarige coureur uit werkendam kreeg de kans om met een Honda CBR1000RR Fireblade van start te gaan. Jochem was ingeschreven voor de RST Superbike–, Royal London 360 Quantum Superstock– en Pokerstars Senior wedstrijden met de stock Fireblade. Ondanks wisselende weersomstandigheden verliepen de trainingen naar wens. De eerste superbike wedstrijd verliep zelf boven verwachting, met een 27ste plaats behaalde hij het beste resultaat ooit behaald door een Nederlandse coureur tijdens de Isle of Man TT.

Jochem had tijdens onze infomeetings met veel van onze klanten kennisgemaakt. Onze verslagenheid en die van onze klanten was dan ook groot toen het nieuws ons op woensdag 7 juni bereikte dat hij tijdens de eerste ronde van de Superstock wedstijd ter hoogte van de 11th milestone dodelijk was verongelukt.

Wij hebben Jochem 2 jaar lang, van 2016 t/m 2017 gesponsord.
Jochem is gestorven terwijl hij zijn droom aan het leven was.
We willen familie en vrienden veel sterkte wensen met dit verlies.


Info aanvragen TT Isle of Man, ManxGP of Classic TT.

TT Isle of Man shop


Vind ons op facebook


Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.    Algemene voorwaarden     Privacy verklaring
Info aanvragen
Isle of Man
Overige Road Races
Beursinfo
Contact
Links
Isle of Man TT 2020
Arrangement Isle of Man TT 2020
Tijdschema Isle of Man TT 2020
Prijzen Isle of Man TT 2020
Classic TT Isle of Man
Arrangement Classic TT
Schema Classic TT 2019
Prijzen Classic TT 2019
ManxGP Isle of Man
Arrangement ManxGP
Tijd schema ManxGP 2019
Prijzen ManxGP 2019
Isle of Man
Huurtenten
Huurtenten Classic TT/ManxGP
Sponsor programma
Bagageservice
Bagageservice Classic TT/ManxGP