06-22509694
Arrangement Classic TT - Ballacraine

  ManxGP arrangement – 2023 Centenary

 

ManxGP Isle of Man

Campingarrangementen ManxGP 2023

Roon Bike Travel biedt Campingarrangementen ManxGP aan op 3 speciaal door ons geselecteerde campings op het Isle of Man. Dit kan met je eigen tent of met onze ingerichte huurtenten.

  • De Glenlough campsite is pal aan de baan gelegen vlakbij Douglas. Deze camping heeft frequente bus en taxi verbindingen naar Douglas waar zich ook start/finish en het paddock terrein bevinden. Perfect voor degenen die vaak naar de hoofdstad willen om van de festiviteiten te genieten en de pubs te bezoeken. Pub en supermarkt in Union Mills op 1,5KM loopafstand.
  • De Cronk Aashen Farm campsite is op 200 meter afstand gelegen van het circuit (Mountain Course), vlakbij het plaatsje Kirk Michael. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Het is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is, zodat je ook aan je nachtrust toekomt. Pub en kleine supermarkt in Kirk Michael op 3KM loopafstand. Er is een keuken voor gemeenschappelijk gebruik.
  • De Ballamoar Campsite Is gelegen in Ballaugh Bridge, ongeveer 300 meter van de baan. Ballaugh Bridge is 1 van de meest bekende plekken om de races te bekijken. De ligging van deze camping is erg gunstig omdat het ook bereikbaar is wanneer de baan afgesloten is. Ook de Ballamoar Campsite is een rustige camping waar het vanaf 23:00 uur redelijk stil is voor een goede nachtrust. Pub en supermarkt in Ballaugh Bridge op 300 meter loopafstand
Ingerichte huurtenten:

Vanaf 2013 bieden wij ook de mogelijkheid om een ingerichte tent te huren. Er is een keuze uit een 2 of 3 persoons tent welke opgezet voor je klaar staat. Het betreffen ruime kwaliteitstenten zoals Robens, Basecamp of Active Leisure waarin je rechtop kan staan. Tijdens de ManxGP worden tenten verhuurd op de Glenlough en de Ballamoar Campsite. Kijk voor de inventarislijst en verdere info op de pagina Pagina huurtenten.

Begeleiding

Wij van Roon Bike Travel verblijven gedurende de gehele ManxGP periode met 2 personen op de Ballamoar campsite ter ondersteuning waar nodig. Verder kunnen wij je voorzien van vele tips en wetenswaardigheden m.b.t. de ManxGP races en het festival. Via regelmatige briefings houden we jullie op de hoogte van de mooiste plekken om langs de baan de races of trainingen te gaan bekijken.

Een boeking met auto, camper of bestelbus is ook mogelijk. Deze plaatsen zijn echter beperkt, dus boek op tijd!

Trainingen, races en activiteiten ManxGP 2023

Op onderstaand voorlopig schema tref je de races, trainingen en andere festiviteiten aan, die tot nu toe gepland zijn.
Het onderstaand schema is aangepast per 1-10-2022 en wordt nog aangevuld zodra er meer bekend wordt.

Datum Evenement
20 augustus zondag Middag trainingen
21 augustus maandag Avond training ManxGP 
22 augustus dinsdag Avond training ManxGP 
23 augustus woensdag Avond training ManxGP 
24 augustus donderdag Avond training ManxGP 
25 augustus vrijdag Ochtend trainingen
Lightweight Classic race (250CC 2 takt machines)
26 augustus zaterdag Senior Classic race (500cc jaren ’50/’60)
Junior MGP (supertwins)
27 augustus zondag Festiviteiten – paradelaps
28 augustus maandag Senior MGP (Supersport 600)
Classic Superbike (’90 superbikes)
29 augustus dinsdag reserve racedag